sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Etelä-Ruotsi ja Tanska

Ensimmäiset paimennuspölyt tuli pudotettua Lindan lampailla Svedalan golf-klubin kupeessa. Lampaat olivat juuri päässet ulos ja reagoivat mukavasti koiraan. Linda näytti meille myös omia koiriaan, joista Dell (i. CMM's Kvikk) teki erityisen suuren vaikutuksen. Treenin jälkeen menimme pizzalle, missä jatkoimme pöytäpaimentamista. Lindan tapa pilkkoa opetusvaiheessa osiin tasapainon rikkominen siedättämisen ei pakottamisen kautta oli mielenkiintoinen.

Yöpymisen suunnitelmat muuttuivat viime hetkellä. Emme halunneet jättää märkiä koiria autoon ja mutkien jälkeen löysimme majapaikan Pensionat Maglarpsista. Mukava paikka, jota voi suositella! Aamupäivän latasimme akkuja reissua varten.

Ajomatka Tanskan läpi sujui jouhevasti ja pääsimme laivaan ilman kommelluksia. Alkuillasta keinutti jonkin verran, mutta onneksi yö oli tasainen. Koirat joutuvat matkustamaan tämän välin autossa. Kävimme katsomassa niitä ja samalla ne pääsivät lyhyesti jalottelemaan illalla yhdeltätoista ja aamu kahdeksalta. Koirilla on kaikki hyvin. Pentu haetaan heti satamasta, minkä jälkeen on yksi vastuu vähemmän.

Sillalla Ruotsista Tanskaan tulossa kohtaan, missä matka jatkuu meren alla.

Anjan Caddyn varustelussa on ensisijaisesti ajateltu koiria. Ylhäällä Spot ja Magda, alhaalla Rhy ja Ross the pentu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti