tiistai 10. helmikuuta 2015

Kuntoilu jatkuu

Olen yrittänyt juosta Rhosin ja Magdan kanssa 3 x viikossa. Tosin lauantaina (8 pvä) ja eilen tapahtui talven ihme ja pääsin liikkelle Kikcparkilla. Ensimmäisellä kerralla koirat vetivät ilman apuja reilut 2 km ja eilen lähemmäs 4 km kahdessa pätkässä. Eilen osa lenkistä kulki pilkkopimeässä metsässä otsalampun valossa. Kun annoin koirien kulkea osan matkaa vapaana toi Rhos peuran ja Magda stoppasi sen hetkeksi haukahtamalla pari kertaa. Onneksi molempien riistavietti on täysin hallittavissa ja elikko sai jatkaa matkaansa.

Kunnon kohotuksesta sen verran, että tein ensimmäisen juoksukokeilun 20.1 (en ole ikinä eläessäni aikaisemmin juossut) Silloin matka oli 4.74 km ja kn 7.9 km/h. Tänään juostiin 7.0 km keskinopeudella 10 km/h. Näihin vauhteihin sisältyvät kevyemmät aloitukset ja lopetukset.

Olen antanut koirille vetojen jälkeen (niiden täytyy vetää/juosta tuntumalla) Fitdogin potato recoveria ja seuraavan yön ovat nukkuneet BOTit päällä. Molemmat näyttävät olevan ihan asiallisessa kunnossa. Omaan tukkoisuuteen helpotti puhdas proteiini.

Ihan oikeastiko jatketaan tuonne, ihmettelee Magda

Kännykän kamera ei ihan riitä metsässä epätasaisessa, vauhdissa ja pimeydessä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti