perjantai 16. maaliskuuta 2018

10.3. ENC II karsintapäivä ja Sumo lampailla

Yöllä oli satanut, mutta nyt sää oli selkeä. Suomen todella kylmän jakson jälkeen minäkin kerrankin tarkenin. Jessica kisasi ykköspellolla Heterenissa, joten ajoimme aamulla kaikki sinne seuraamaan aamupäivän ratoja. Lähdin Anjan kanssa kuitenkin ajoissa kakkospellolle. Aikataulullisesti Anja ja Jessica olivat lähekkäin, mutta meillä oli teoriassa mahdollisuus nähda Jessican rata, sillä Renkumin radat olivat nopeammin läpi haastavan haun vuoksi.


Heteren - Llanfarian


Pelto oli sateen jäljiltä kuitenkin siinä kunnossa, että epäilimme pääsisisimmekö sieltä laisinkaan pois. Kisat olivat edenneet vielä nopeammin kuin oletimme. Olimme menettäneet jo muutaman hyvän kuskin radan, mutta onneksi "kuuma ryhmä" oli vielä lähes kokonaisuudessaan ajamatta. Ja niin se vain on, että hyvät ovat huippuja ja tuovat esiin vain hyviä koiria. Kevinin ja Jaranin ratoja ei voinut katsella kuin kunnioituksen vallassa. Anja ajoi Rhemyn kanssa hyvän radan. Yksi pölö soya oli kaikkea muuta yhteistyökykyinen, mutta Anja ja Rhemy hanskasivat tilanteet juuri niin hyvin kuin osasivat! Periaatteessa olisimme ehtineet näkemään Jessican radan, mutta missasimme sen, sillä emme uskoneet, että pääsisimme  pellolta. Joku ralligeeni Anjasta kuitenkin löytyi, sillä niin vain Filippa oli tiellä ja minä keräsin perässäkulkijana kaikki creditit ajosuorituksesta 😃

Olin kysynyt aiemmin päivällä Sergeltä voisinko käyttää Sumoa lampailla niin, että saisin sen käsiini ennen Englantiin menoa. Tämä sopi ja ajoimme samalle kaksiosaiselle pellolle, missä olin käynyt Magdan kanssa vuotta aiemmin. Pyöräytimme nuoria koiria vuorotellen lyhyesti eläimillä. Itse hain Sumolle etäisyyttä lampaisiin sekä yritin saada heilumista/juoksemista vähenemään ja löytää vähän tempoa.
Tässä video työstön alkuvaiheestahttps://photos.app.goo.gl/X4so2F3WlRYEwJLO2

Luovan tauon aikana lampaat valuivat portin kautta taaemmalle lohkolle. Jessica lähti hakemaan Gannonia tehdäkseen sille haun. Hämmästys oli kuitenkin suuri, kun olimme aloittelemassa treeniä. Lohkolla olikin bc, joka ajoi lampaita ja sillä kertaa meillä oli kaikki koirat hallinnassa. Paljastuikin, että Kevin Sophie ja ..... olivat tulleet toisesta portista viimeistelemään koiriaan huomiseen starttiin. Seurasimme  heidän treeninsä ja teimme vielä yhdet lyhyet setit. Tällä kertaa laitoin Sumoon astetta enemmän painetta ja sain juoksemista alas ja tempoa lapaita kohti kävelyyn.

Treenin jälkeen kiersimme viereisissä puistikoissa lenkin, Jessican kanssa kävelimme hieman pidemmälle. Suihkun jälkeen olimme valmiit illan viettoon ja tulihan sitä taas vietettyä. Hauskaa oli ja mukava tavata ihmisiä, joita ei ollut aikoihin nähnyt (Kuten Pennant Williams, jonka luona kävimme 2013) sekä tutustua uusiin ihmisiin.💃💃


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti