perjantai 16. maaliskuuta 2018

9.3.2018 Hollantiin

Joskus ne hulluimmatkin ideat kannattaa toteuttaa...

Olen ollut viime ajat kaikin puolin todella tiukoilla opiskelujen vuoksi. Viime syksynä jätin jopa viimeiset maajoukkuekarsinta kilpailut väliin, sillä kapasiteettia kisaamiseen tai mahdolliseen joukkuepaikkaan ei ollut. Koska edessä on pitkästä aikaa vuosi ilman mitään suuria suunnitelmia (paimennus- tai kisareissuja) jäi ajatus pikavisiitistä Englantiin kaihertamaan.

Kuin kohtalon sanelemana alkoi minulla  kevään ainoa viikon vapaa juuri silloin, kun Hollannissa kisattiin European Nursery Championship. Koska Anja ja Jessica olivat molemmat tulossa Englannista kisaamaan, päätiin lentää Sumon kanssa Hollantiin katsomaan kisoja ja jatkaa sieltä Anjan kyydillä Englantiin. Olisimme Englannissa maanantai aamuna ja paluulento on Lontoosta torstai iltana. Eihän siihen montaa päivää treeniaikaa jää, mutta toisaalta samanpituisia reissuja on aiemmin tehty Ruotsiin ja Norjaan.

Sumo täyttää tämän kuun lopulla vuoden. Se ei ole käynyt kahteen kuukauteen lampailla, mutta minulla on vahva fiilis siitä, että se olisi valmis koulutettavaksi. Niinpä aloitimme pitkän reissun  ensin lentäen ja kentältä junalla kohti ENC-kisoja.


Peräkammarin poikamies valmiina lähtöön (eikä varmasti ollut totutettu hälyyn tai häkkiin...)

Schipol aiport. Sumo suhtautui rauhallisen uteliaasti hälinään ja tv-ruudusta raikuviin ääniin

Kesti yhden ikuisuuden ennen kuin kamat oli pakuttu ja matka saattoi jatkua.

Junassa on tunnelmaa

Olimme Arnhemin asemalla vasta myöhään iltapäivällä, mistä Jessica tuli hakemaan meidät. Olin missannut sekä Anjan että Jessican startit, joten ajoimme suoraan Renkumiin kakkospellolle. L-kirjaimen muotoinen haku oli hyvinkin haastava monelle nuorelle koiralle, mutta se teki osaltaan  kisasta mielenkiintoisen seurata.

Kisojen loputtua ajoimme suoraan Llanfarian tilalle, minne oli järjetetty kilpailijoille ja katsojille buffet. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Vasta tämän jälkeen menimme hotelille. Kävimme illalla lyhyesti baarin puolella, mutta koska minulla painoivat raskas viikko ja pitä matka, emme kovin myöhään jaksaneet istua muiden seurassa.


Sumon kämppä oikealla ylhäällä. Koska se on pienestä pitäen myös yöpynyt autossa, ei autossa asuminen ollut ongelma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti