torstai 2. toukokuuta 2013

29.-30.4 Brecon

Maanantaina ajoimme aamusta Kevinin luokse. Hän näytti meille päivän aikana useita koiria, niin pentuja, myytäviä, kisa kuin tulevaisuuden lupauksiakin. Treenasimme ensimmäisen setin Kevinin videoista tutuksi tulleella pellolla. Lampaat olivat kevyesti liikkuvia ja väistivät ihmistä, olematta kuitenkaan erityisen lentäviä. Ensimmäisessä setissä haettiin tuntumaa koiriin ja lampaisiin. Kevin seurasi sivusta tekemisiämme ja antoi palautetta näkemästään. Anjan kanssa meistä näkyi, että olimme liikkeellä ilman suunnitelmaa, sekä Magda että Rhy toimivat sinne päin. Spotilla taas oli ongelmia käynnistää kone talven jäljiltä. Toisella kertaa tsemppasimme flänkkien, tempon ja ylipäätään kuuliaisuuden kanssa samalla kun yritimme parhaamme mukaan toimia johdonmukaisesti. Iltapäivällä jatkoimme treenaamista. Lyhyesti kiteytettynä jouduimme Magdan kanssa matkustamaan Walesiin asti korjaamaan flänkkejä. Sen flänkit ovat aina olleet tiukat, mutta vasta täällä sillä on merkitystä. Kevin ajoi Rhytä, joka näytti hetkittäin aika erilaiselta ja Spotin ruosteisia rattaita rasvattiin.

Breconissa kävimme lenkillä ja pähkäilimme kaikkea näkemäämme sekä mitä ja miten meillä olisi mahdollisuus ostaa mukaamme. Illalla kävimme syömässä Wellingtonissa Kevinin ja Sophien kanssa.

Tiistaina jätimme majapaikkamme ahtaan pihan poliisien avustuksella. Kevinin luona otimme vähän lisää perustreeniä, minkä jälkeen punta kavereineen vaihtoi omistajaa. Matkaan lähti pienen pähkäilyyn jälkeen heti Meg, toivon mukaan Anjan tuleva kisakoira. Lähdimme ajamaan kohti pohjoista ja seuraavaa majapaikkaa Pendre Uchafia. Löysimme yllättävänkin hyvin perille, vaikka matka kapeilla Walesin teillä välillä ahdistikin. Määränpäässä meitä odotti luksusuokan mökki ja ehkä maailman avuliaimmat ihmiset. Tästä on hyvä jatkaa seuraavat 11 yötä.

Lähtö Borderersita

Kevinin treenipelto taaempana

Anjan uusi Meg

Magda treenin jälkeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti