keskiviikko 29. toukokuuta 2013

UROSPENTU MYYTY

KOTIA ETSI Clyde, Bonnie oli omansa löytänyt

Walesista tarttui matkaan kertakaikkiaan hurmaava kaksikko J. Bowens Bonnie & Clyde. Alkuun tarkoitus oli myydä molemmat pennut harrastuskoiriksi, mutta nähtyäni pentujen isän kisaradalla, sekä sen 1,5 vuotiaan narttujälkeläisen, rupesin empimään. Matkan aikana ja nyt kotona todella ymmärrän miten täysipäisistä kaveruksista on kyse, joten ajatus on aika selkeä: nämä kakarat haluaisin nähdä lampailla!

Bonnien eli RORYN kohdalla kaikki on parhain päin. Se muuttaa ensi viikolla Liperiin Ninkan luokse pappilan tyttäreksi ja aloittelevan lammastilan emännäksi :)

CLYDE ETSII ITSELLEEN VIELÄ KOTIA, missä se pääsisi tekemään sitä, mihin sen geenejä on vuosisatoja jalostettu. Isä on "hard working farm dog" ja emä työskentelee samalla farmilla. Emä on erittäin vapaa liikkeissään sekä vapaa silmästä. Molemmilla vanhemmilla myös kisataan. Pentu sopii työkoiraksi, mutta myös paimennuksesta harrastuksena kiinostuneelle. Luonteensa puolesta edellytyksiä riittää muihinkin lajeihin. Arjessa pentu ei ihan pienestä hätkädä :)

Clyde eli CLOI on muuttanut Hämeenlinnaan Ninan ja Tehon luokse. Cloi nähdään tulevaisuudessa toivottavasti  lammaspaimenena!


Edessä Clyde
Rory ready to go
Stressitöntä autoilua
 Autokannella ei päätä paleltanut
Tauoista otettiin ilo irti
 Milan pentujen kanssa
Vanhemmat
Termiitit kotona <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti