lauantai 18. toukokuuta 2013

Gwyn & Gwyn 10.5

Perjantai oli viimeinen kokonainen päivämme Pendre Uchafissa. Aamulla treenasimme lyhyesti "omilla lampailla" ja iltapäiväksi ajoimme Gwyn Lightfootin luokse, jonka olimme tavanneet aiemmin sekä Nanttlen että Obleyn kisoissa. Asiaan kuuluvan koiraesittelyn jälkeen pääsimme hilleille kokeilemaan hakua/keräilyä vaikeammassa maastossa. Lampaita oli kymmeniä, ne liikkuivat kaukaa koiran alta, ellei koira saanut niistä otetta. Rinnelaidun koostui useammasta lohkosta ja maaston ja aluskasvillisuuden vuoksi koirien oli paikoitellen mahdoton nähdä lampaita tai ohjaajan nähdä koiraa. Koirilta vaadittiin omaa ajattelua ja päänkäyttöä.

Gwyn oli sopinut paikallisen persoonan Gwyn Jones, game keeperin kanssa, että menisimme hänen pellolleen kokeilemaan kisan omaisempaa treeniä. Gwyn J osoittautui kertakaikkiaan hurmaavaksi ja huumorintajuiseksi mieheksi. Meillä oli todella mukavaa siellä.

Treenien jälkeen ajoimme suoraan syömään kantapaikkaamme Glan Llyniin, missä tapasimme isäntäväkemme Merylin ja Arwelin. Myös Gwyn Lightfoot saapui viettämään iltaa kanssamme.

Pendre Uchaf

Gwyn Lightfootin pihapiiriä

Koirat seuraavat Gwynin Maddien työskentelyä

Gwyn Jonesin pellolta

Glan Llyn

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti